Elon Musk utfordret Mark Zuckerberg til slåsskamp

Det ligger an til tidenes milliardærmøte hvis de to gjør alvor av diskusjonen de har hatt i sosiale medier den siste tiden. En slåsskamp i et bur i Las Vegas vil være årets mest spektakulære hendelse i teknologiverdenen.

«I’m up for a cage match if he is lol», skrev Musk på Twitter. Utfordringen kom etter en diskusjon om P92, Metas nye Twitter-konkurrent. Zuckerberg tok utfordringen, og svarte i en Instagram-story «Send me location».

P92, eller Threads, som ryktene sier at produktet skal hete, skal være en direkte konkurrent til Twitter. Meta har vær tydelig på at de mener Musks inntreden i Twitter ikke har vært positiv for plattformen, og at det har åpnet en mulighet for en konkurrent som er «drevet fornuftig».

– Jeg har alltid ment at Twitter burde ha en milliard brukere, sa Zuckerberg i en podcast med Lex Fridman nylig.

Musk på sin side har svart med å slenge spydige kommentarer til Zuckerberg på Twitter.

En slåsskamp mellom de to milliardærene vil være et møte mellom to ulike livsstiler. Zuckerberg er en habil MMA-utøver, som har vunnet flere kampen på relativt høyt nivå. Han gjennomførte nylig en krevende treningsutfordring på en tid som imponerte ekspertene.

Musk sier selv at den eneste treningen han driver med, er å kaste barna sine opp i luften når han leker med dem.

– Jeg har dette smarte trikset jeg kalle «hvalrossen», hvor jeg bare ligger oppå motstanderen og gjør ingenting, skrev han i en tweet.

Om slåsskampen blir noe av, gjenstår å se. Musk foreslo Vegas Octagon, en MMA-arena i utkanten av Las Vegas. I skrivende stund har ikke Zuckerberg sagt noe mer, men en talsperson for Meta svarte imidlertid følgende på et spørsmål fra The Verge om Mark Zuckerbergs svar var seriøst:

– Historien taler for seg selv.

Foto: James Duncan Davidson / Anthony Quintano

You may also like...

2 Responses

  1. 26. juni 2023

    […] Du kan lese hele historien her. […]

  2. 7. juli 2023

    […] Musk var ikke veldig fornøyd med at Meta lanserte en konkurrent til Twitter. I tillegg til å utfordre Mark Zuckerberg til slåsskamp i Las Vegas, har han nå sendt brev til Zuckerberg hvor han truer med å gå til rettssak mot […]

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.