Nyheter om sosiale medier uke 52

Twitter-brukere over hele verden rapporterte problemer med appen onsdag kveld. Twitter selv har ikke sagt noe om nedetiden. Elon Musk har sparket store deler av de ansatte i selskapet og stengt et av selskapets tre datasentre. Det spekuleres i om dette kan føre til flere tekniske problemer i fremtiden.

Twitter skal endre navigasjonen i mobilappen. Snart kan du swipe høyre og venstre for å velge mellom den vanlige feeden, trends, temaer osv. I dag finner du disse på søkesiden i appen.

Meta har kjøpt selskapet Luxexcel, som 3D-printer smarte brilleglass. Brilleglassene printes blant annet med integrert LCD-display eller holografisk film. Oppkjøpet er en del av Metas satsing på Augmented Reality, eller tilpasset virkelighet, i Metaverset. Med AR kan digitale elementer fra Metaverset vises som en del av den virkelige verden.

Den severdigheten som ble delt i flest snaps i 2022 var Big Ben i London. Det stedet vi tagget oftest var flyplassen. Det viser Snapchats oppsummering for 2022.

Foto: Carson Arias


You may also like...

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.