Gratis ebok: Introduksjon til digitalisering

Er du usikker på om digitalisering er noe for deg og din virksomhet?

I dag er mye av hverdagen vår digitalisert, og det er lett å tenke at «det som kan digitaliseres, det er digitalisert». Det er feil. Tvert imot, det største potensialet for digitalisering er ennå ikke tatt ut. Den viktigste delen av næringslivet har så vidt begynt å dra nytte av digitalisering.

Digitaliseringen av helt vanlige virksomheter starter nå. Det er her det største potensialet ligger.

Digitalisering kan ikke erstatte rørleggeren når du har vannlekkasje, men digitaliseringen kan bidra til at rørleggeren får skiftet flere rør. Digitalisering kan hjelpe bonden med å dyrke mer mat, bedre mat og til å få en bedre arbeidshverdag. Det er den viktigste gevinsten med digitalisering, og det potensialet har vi bare sett begynnelsen av foreløpig.

I denne eboken får du en innføring i hva digitalisering er, hvilke muligheter digitalisering byr på og hvordan du kan bruke digitalisering i din virksomhet. Boken er ment som en innføring, som gir deg en grunnleggende forståelse, og som et springbrett til å utforske mulighetene videre.

Eboken er gratis. Registrer deg nedenfor, så får du den tilsendt.

Processing…
Suksess! Eboken kommer i en egen epost.

You may also like...

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.