Hva vil du vite om Facebook-siden din?

Det nærmer seg et nytt år, og som vanlig kan du kjøre en årsanalyse av Facebook-siden din på SoMeStatus.com. Jeg forsøker å gjøre analysen litt mer nyttig hvert år, men i år er jeg litt usikker på hva jeg skal satse på. Der for trenger jeg innspill: Hvilken informasjon om Facebook-siden din ønsker du å finne i en årsanalyse?

Detaljert analyse av poster med lenke var nytt i forrige årsanalyse

SoMeStatus.com analyserer data fra Facebook om rekkevidde på poster, engasjement, klikk på lenker, videoevspillinger osv. Årsanalysen gir deg et bilde av hvordan dette har utviklet seg gjennom året. Analysen forsøker å fremstille informasjonen på en måte som er mer rettet mot verdiskaping og reell nytte, enn det du får i Facebook Innsikt.

Hvert år har jeg lagt inn nye måter å analysere dataene på som skal gjøre rapporten enda mer nyttig, men i år står jeg litt fast. Hva ønsker du å vite om Facebook-siden din?

Et eksempel på nye måter å analysere dataene på er en mer detaljert analyse av poster med lenker, som kom med i rapporten i fjor. Den viser hvor effektive ulike posttyper er når man ønsker å drive trafikk til en nettside fra Facebook.

Nå ønsker jeg dine innspill. Hva ønsker du å vite om Facebook-siden din? Hvilken informasjon mener du jeg bør ta med i årsanalysen for 2018?

Kom med dine innspill i kommentarfeltet nedenfor, eller send meg innspill på sl@areca.no

Mens du venter på årsanalysen kan du analysere Facebook-siden din for de siste 3 månedene på SoMeStatus.com

Foto: Erik Isakson / SoMeStatus.com

You may also like...

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.