Halvårsanalysen er på vei

Første halvår av 2018 er bak oss, og som vanlig vil det komme en halvårsanalyse som gir svaret på hvilken effekt norske Facebook-sider har hatt generelt, og din Facebook-side spesielt, i årets første 6 måneder.

Utdrag av kommentar-analysen

Den store nyheten  i årets analyse er en egen kommentar-analyse. Facebook annonserte tidligere i år at aktivt engasjement ville være avgjørende for rekkevidden til Facebook-sider. De definerte aktivt engasjement som «at mennesker snakker sammen om innholdet». Det vil si at kommentarer fra publikum, og spesielt kommentarer som andre brukere svarer på, vil være viktig for rekkevidden din i år. Hvor mye aktivt engasjement du har på postene dine får du svar på i halvårsanalysen på SoMeStatus.com.

Halvårsanalysen kommer i tre utgaver i år:

  • Du kan analysere din egen side på SoMeStatus.com og få en oversikt over hvilken effekt din side har hatt i første halvår, sammenlignet med andre sider i samme bransje. Den er klar om få dager på SoMeStatus.com
  • Facebook-effekt 1H 2018 er en gratis rapport viser hvilken effekt norske Facebook-sider hadde i første halvår av 2018. Rapporten baserer seg på en analyse av over 200.000 poster fra norske Facebook-sider.
  • Facebook-effekt siderapport er en detaljert analyse av din side, sammenlignet med andre sider i samme bransje og norske Facebook-sider generelt. Rapporten koster 2.990,- + MVA, og kan bestilles via sl@areca.no.

Jeg vil gjerne ha innspill hvis det er spesielle områder du mener jeg bør ta med i halvårsanalysen. Hvilke spørsmål om Facebook-siden din finner du ikke svar på i Facebook Innsikt eller SoMeStatus i dag? Send meg en epost på sl@areca.no med dine forslag.

Halvårsanalysen på SoMeStatus.com vil være klar i løpet av få dager. Facebook-effekt 1H 2018 kommer mot slutten av måneden. Det samme gjelder sideanalysen.

Du kan allerede nå analysere kommentarene på dine Facebook-poster med SoMeStatus.com. Kjør den vanlige analysen, og velg fanen ‘Comments’.

 

You may also like...

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.