Send direktemeldinger med Instagram

I går ble Instagram Direct lansert. Med den nye funksjonen kan man sende Instagrambilder til en person eller en begrenset gruppe personer, uten at bildet er synlig for de andre som følger deg. Instagram Direct fungerer stort sett på samme måte som tilsvarende funksjoner i Facebook og Twitter.

Du finner Instagram Direct som et nytt ikon oppe til høyre, og som et nytt valg når du skal poste et bilde.

InstagramDirect01

Når du velger Instagram Direct får du mulighet til å velge hvem som skal motta bildet. Du kan enten velge mottakere fra listen, eller søke på brukernavn. Vil du fjerne en mottaker, så klikk på brukerens profilbile og velg Slett.

InstagramDirect02

Du kan sende direktemelding også til brukere som ikke følger deg. Direktemeldinger fra brukere du ikke følger vil legges i en egen mappe som kalles «Direkteforespørseler», hvor du kan velge å se på meldingen eller slette den.

Mottakere kan kommentere og like direktemeldinger på samme måte som på vanlige Instagram-bilder, men det vil bare være synlig for de som er inkludert i meldingen.

Du kan følge med på hvilke av mottakerne som har sett meldingen din. Profilbildet til mottakeren vil være grått hvis meldingen ikke er åpnet. Når mottakeren åpner meldingen, vil profilbildet får ordinære farger. I tillegg vil det markeres hvis mottakeren liker eller kommenterer bildet ditt.

InstagramDirect03

Når du mottar en direktemelding på Instagram vil det markeres på ikonet øverst, og meldingen vil dukke opp i Instagram Direct-listen. Nederst i listen finner du direkteforespørselene fra brukere du ikke følger.

InstagramDirect05

Klikk på meldingen for å åpne den. Der kan du like og kommentere som vanlig på Instagram.

Klikker du på Direkteforespørseler vil du få opp en liste med meldinger fra brukere du ikke følger, men som har sendt deg en direktemelding. Klikk på den grønne haken for å åpne meldingen, eller på det røde krysset for å slette meldingen.

InstagramDirect04

Å åpne en direktemelding fra en du ikke følger vil ikke medføre at du begynner å følge brukeren. For å følge brukeren må du inn på profilen og klikke følg, som vanlig.

Har du ikke fått Instagram Direct ennå, så gå til AppStore eller Google Play og oppdater Instagram-appen din.

Vil du sende meg en direktemelding, så er brukernavnet mitt på Instgram slindbla

Hvilken meldingstjeneste kommer du til å bruke fremover?

You may also like...

1 Response

  1. ali sier:

    ja jeg vil hvordan gjør jrg det

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.