Få alle oppdateringer fra sider du liker

Facebook har nå lansert en funksjon som lar deg se alle oppdateringer fra sider du følger. Klikker du på «Nyhetsoppdatering for sider» i venstre kolonne får du opp en ufiltrert nyhetsstrøm fra sidene du har klikket Liker på.

Den samme nyhetsstrømmen er tilgjengelig hvis du skriver inn adressen http://www.facebook.com/pages/feed i adressefeltet.

Funksjonen er trolig et svar på kritikken som har kommet fra bedrifter den siste tiden etter at Facebook i september gjorde en større endring på EdgeRank, algoritmen som bestemmer hvilke oppdateringer brukerne ser i nyhetsstrømmen sin.

På et pressemøte fredag forklarte Facebook at endringen i september har gitt både positive og negative effekter for ulike bedrifter, men den gjennomsnittlige synligheten for bedriftssider er den samme. Engasjementet blent brukerne har derimot økt etter endringen.

Facebook fortalte videre at de gjør små endringer på EdgeRank nesten hver uke, og at hensikten er å gi hver enkelt bruker de mest relevante oppdateringene.

Hvis du vil ha alle oppdateringer fra en enkelt side, har Facebook også kommet med en løsning på dette. Holder du musen over «Liker»-knappen får du opp en meny. Her finner du valget «Få varsler». Klikk på det, så vil du få opp et varsel hver gang siden legger ut en ny post.

You may also like...

2 Responses

  1. Fin funksjon, men vet du om det går an å få opp en RSS-feed av denne?

    • slindbla sier:

      Har ikke funnet noen rss-feed fra denne. Facebook endrer stadig på rss-mulighetene, så det kan hende det dukker opp.

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.