Facebook-annonser styrt av postnummer

Facebook har oppdatert sitt annonsesystem Facebook Ads så annonsører kan lage målgrupper basert på postnummer. Funksjonen er foreløpig kun tilgjengelig i USA, og Facebook har ikke sagt noe om når den blir tilgjengelig i Norge.

I dag er det mulig å lage målgrupper basert på byer i Norge, men med muligheten for å rette annonser mot enkelte postnummere eller grupper av postnummere vil Facebook Ads bli en mer effektivt og attraktivt annonsekanal for lokale bedrifter.

Man kan for eksempel tenke seg at den lokale puben «Den Røde Hatt» på Oppsal vil være villig til å bruke mer penger på annonser på Facebook hvis de kan nå innbyggerne i Østensjø bydel direkte, uten å måtte betale for at annonsen vises til Facebook-brukere i andre deler av byen.

You may also like...

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.