Facebook øker synligheten for sider

I en bloggpost fortalte Facebook at poster fra sider som tagger andre sider fra i dag vil være synlige også for de som følger siden som blir tagget. I praksis vil dette gi sider muligheten til å nå ut til et mye større publikum.

Funksjonen har allerede vært vanlig på personprofiler en stund. Hvis en venn tagger deg i et bilde, vil også dine venner se bildet. Nå gjelder det samme også for sider som tagger hverandre.

Facebooks algoritmer vil fortsatt begrense synligheten slik at bare et utvalg av begge sidenes følgere ser posten, og engasjementet til disse første brukerne vil som tidligere påvirke postens videre synlighet. I tillegg vil engasjementet til brukerne som følger den taggede siden påvirke synligheten til fremtidige poster.

I posten nedenfor har vi tagget Europabevegelsen og iEuropa. I tillegg til å være synlig for våre egne følgere, vil posten vises til en del av de som liker Europabevegelsen og iEuropa. Hvis mange av disse engasjerer seg i posten (klikker, liker, kommenterer eller deler), vil fremtidige poster fra oss som tagger disse to sidene bil enda mer synlige.

 

You may also like...

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.